Mogen wij aan je voorstellen: onze nieuwe (zomerse)toppers! 

De Demeter theerange van SEKEM is een groot succes bij onze klanten. Daarom hebben we nog eens 9 (!!) extra theevarianten toegevoegd, waaronder een handig kruidentheemix. Ook hebben we een aantal handige tussendoortjes, zoals overheerlijke dadelsnacks en sesambars, van het Egyptische biodynamische merk toegevoegd. Perfect voor de verantwoorde tussendoortrek! 

Ook lekker voor tussendoor zijn de nieuwe luchtige en knapperige rolletjes van het merk Amaizin. Deze worden gemaakt van kokosmelk uit Sri Lanka en zijn 100% glutenvrij. De rolletjes zijn verkrijgbaar in twee smaken: naturel en chocolade. 

Ook hebben we twee zomerse producten van Amaizin opnieuw aan ons assortiment toegevoegd: ananasstukjes en – schijfjes in blik. Hiermee geef je een zomerse twist aan ieder gerecht! 

En last-but-not-least twee heerlijke zomerse Biozisch frisdranken van Voelkel die we graag aan je voorstellen. De frisdranken zijn Demeter gecertificeerd. De dorstlessende smaken bloedsinaasappel en bitter citroen zullen een succes zijn op ieder zomer terras!