Met een omgebouwde fietskar daar begon het 25 jaar geleden mee, in 1999. Met de mobiele ‘Veldkeuken’ werden wandelaars voorzien van een hapje en drankje. 

Al gauw werd de mobiele fietskar ingeruild voor een vaste plek, het Koetshuis Amelisweerd. Van de fietskar is geen afscheid genomen hoor, die heeft een mooi plekje gekregen op Oud Ameliswaard. Naast het biologische restaurant met een landgoedwinkel is er ook een bakkerij, landgoedkeuken en maalderij. Daar worden onder andere de broden, soepen, sauzen en nog veel meer lekkers bereid. 

De Veldkeuken een begrip in Utrecht en omstreken, als je weleens van een Veldkeuken-brood genoten hebt snap je waarom. In de bakkerij wordt er desembrood, patisserie en de lekkerste taarten gebakken. Alle ingrediënten zijn biologisch of demeter gecertificeerd en dat is te proeven! 

De geschiedenis van de Veldkeuken en BD-Totaal, al 25 jaar is er een goede en leuke samenwerking! Om René en Juliëtte te feliciteren met hun 25-jarig bestaan zijn Peter en Michel langs geweest. 

Wil je eens een brood van de Veldkeuken proberen? Kijk hier voor het assortiment