Deze twee kazen van de Damse Kaasmakerij hebben we toegevoegd aan het assortiment.
Damse Mokke een zachte witte schimmelkaas, en smaakt vrijwel overal lekker bij. In de salade, brood, kaasplankje of als aperitief.
De brie bloemen, bijna te mooi om aan te snijden, eveneens heerlijk op brood, salade, kaasplankje of als aperitief. Beide kazen zijn gemaakt van gepasteuriseerde koe melk. Sinds 1989 wordt de kaas geproduceerd door Lode Vanhoutte en zijn vrouw Petra in het West-Vlaamse Damme. Een relatief klein bedrijf met grootse kazen.
Terug in het assortiment zijn de kaasjes van Jay & Joy. Hiervan hebben we weer de blauwe kaas, geitenkaasje, brie en geraspte kaas. Deze kaasalternatieven worden gemaakt van amandelmelk en cashewnoten. De kaasjes van Jay & Joy zijn veganistisch en biologisch gecertificeerd.
Damse Mokke een zachte witte schimmelkaas, en smaakt vrijwel overal lekker bij. In de salade, brood, kaasplankje of als aperitief.
De brie bloemen, bijna te mooi om aan te snijden, eveneens heerlijk op brood, salade, kaasplankje of als aperitief. Beide kazen zijn gemaakt van gepasteuriseerde koe melk. Sinds 1989 wordt de kaas geproduceerd door Lode Vanhoutte en zijn vrouw Petra in het West-Vlaamse Damme. Een relatief klein bedrijf met grootse kazen.
Terug in het assortiment zijn de kaasjes van Jay & Joy. Hiervan hebben we weer de blauwe kaas, geitenkaasje, brie en geraspte kaas. Deze kaasalternatieven worden gemaakt van amandelmelk en cashewnoten. De kaasjes van Jay & Joy zijn veganistisch en biologisch gecertificeerd.