We hebben weer wat producten toegevoegd aan het assortiment!
De Fudge Choco hadden we al, nu op veler verzoek ook de drop variant. Een lekker verantwoord snoepje, zonder riet- of bietsuiker, gezoet met kokosbloesemsuiker, palmolievrij, zonder aroma of andere toevoegingen.
Deze biologische rode pepers zijn niet overmatig pittig (2 op een schaal van 4), maar zorgen wel net voor wat meer pit en kleur in je gerecht. Hier kan een gewone pasta of pizza helemaal van opfleuren!
Wil je je gerecht wat extra smeuïg maken? Gebruik de haver cuisine van Lima in koude of warme gerechten.
Sancti Adalberti Lentebock van de Brouwerij van Egmond. De voorjaars zon van kleur met een geur van caramel en gebrande mout. De hoofdsmaak is caramel zoet, bitterig. De nasmaak is moutig zoet en verfrissend waardoor deze lentebockbier ideaal is voor de het voorjaar.
De half droge appelcider van Coteaux Nantais, gemaakt van verschillende appelsoorten is verkwikkend fris en fruitig met een lichte bitterheid.
Neem een kijkje bij alle nieuwe producten.