Eet je wereld mooier! Op 4 november tijdens onze foodfair was de aftrap van dit mooie project.
Provincie Utrecht Dutch Cuisine en BD-Totaal helpen de Utrechtse horeca de wereld mooier te eten.
BD-Totaal ondersteunt dit programma van harte. Het overgrote deel van ons assortiment bevat al het label 'biodiversiteitsvriendelijk' voor onze klanten is het dan ook makkelijker zich aan te sluiten bij het project. 
Horeca kan zich aansluiten als Supporter, Partner of als Ambassadeur. Aan het de deelnameniveaus hangen verschillende voordelen een van de voordelen zijn o.a. vermelding als deelnemend restaurant op de website www.dutch-cuisine.nl, actieve promotie via de social media kanalen, toegang tot recepten en persoonlijke assistentie.
In Utrecht gaan we van start met een koplopergroep, de horeca krijgt een intensieve begeleiding om aan de voorwaarden te voldoen. De provincie Utrecht maakt dit financieel mogelijk.
 
Uiteraard nodigen ook onze andere klanten uit heel Nederland uit om dit voorbeeld te volgen en te helpen de wereld mooier te eten. Geïnteresseerd? Kijk op www.biodiversiteitopjebord.nl en neem via deze site of via ons contact op. 
 
Dutch Cuisine werkt in het programma samen met diverse partners, zoals Bookdinners, Food Inspiration, Gastvrijheid in Bedrijf, Ministerie LNV, Wereldnatuurfonds, Naturalis, Bionext, Caring Farmers, Deltaplan Biodiversiteitherstel, Vogelbescherming en diverse horecagroothandels, provincies en gemeenten.