Zaterdag 4 november was de Organic Foodfair die BD-Totaal organiseerde met de titel Eet je wereld mooier. Hiermee vierde wij het 30-jarig bestaan met relaties, 40 leveranciers en (oud-) werknemers. Een geslaagd evenement met 500 bezoekers die genoten van de sfeer en het (h)eerlijke eten.

We lieten  hiermee zien hoe de toekomst eruit zou kunnen zien: meer plantaardig, vlees met behoud van dierenwelzijn, een vitale bodem en meer biodiversiteit. Deze Foodfair was daarmee de aftrap naar de toekomst om meer klanten te inspireren om biologische producten te kopen. 

Peter Lamet  gaf samen met Bas Cloo van Dutch Cuisine het startschot voor het project Biodiversiteit op je Bord. Dit initiatief van het Ministerie van LNV waarbij restaurants, chef-koks en cateraars een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het behoud en herstel van biodiversiteit. Stichting EKO-Horeca keurmerk was cosponsor van het event en gaf informatie over de inhoud en voordelen van biologische certificering. Hiermee kan een onderneming laten zien aan welke duurzaamheidseisen het bedrijf voldoet.