Vanwege minder aanbod Oekraïns graan is Commandeursmolen genoodzaakt meer gebruik te maken van regionaal biologisch graan met een lager eiwitpercentage.
Er komen 3 hoofdgroepen biologisch meel en bloem:
1. Tradition: deze hoofdgroep kenmerkt zich door tarwe waarvan de basis goed is, in de bakkerij kan men met gekend vakmanschap de malsheid en ovenrijs sturen, er zijn geen bakverbeteraars aan toegevoegd. Type aanduiding: TRADITION + NAAM
2. Gist - Levure : deze hoofdgroep is ontwikkeld voor het korte (gist) proces. De bloem is zodanig verrijkt met Biologisch gecertificeerde – en natuurlijk vervaardigde – tarwe enzymen zodat de minder aanwezige gluten in dit korte proces ondersteund worden. De ovenrijs, malsheid en houdbaarheid van het brood blijven hierdoor goed. Type aanduiding: GIST – LEVURE + NAAM
3. Desem - Levain : deze hoofdgroep is ontwikkeld voor het lange (desem) proces. De bloem is zodanig verrijkt met Biologisch gecertificeerde – en natuurlijk vervaardigde – tarwe enzymen dat in dit lange proces de degen hun stand behouden en de ovenrijs goed blijft. Ook de voordegen kunt u van deze soorten maken. Type aanduiding: DESEM-LEVAIN + NAAM
De aanduiding Gist of Desem wordt duidelijk op de zak geprint.
Graag vragen we u goed naar uw proces te kijken en de juiste soorten te bestellen. Voor vragen neem contact op met onze afdeling verkoop
Er komen 3 hoofdgroepen biologisch meel en bloem:
1. Tradition: deze hoofdgroep kenmerkt zich door tarwe waarvan de basis goed is, in de bakkerij kan men met gekend vakmanschap de malsheid en ovenrijs sturen, er zijn geen bakverbeteraars aan toegevoegd. Type aanduiding: TRADITION + NAAM
2. Gist - Levure : deze hoofdgroep is ontwikkeld voor het korte (gist) proces. De bloem is zodanig verrijkt met Biologisch gecertificeerde – en natuurlijk vervaardigde – tarwe enzymen zodat de minder aanwezige gluten in dit korte proces ondersteund worden. De ovenrijs, malsheid en houdbaarheid van het brood blijven hierdoor goed. Type aanduiding: GIST – LEVURE + NAAM
3. Desem - Levain : deze hoofdgroep is ontwikkeld voor het lange (desem) proces. De bloem is zodanig verrijkt met Biologisch gecertificeerde – en natuurlijk vervaardigde – tarwe enzymen dat in dit lange proces de degen hun stand behouden en de ovenrijs goed blijft. Ook de voordegen kunt u van deze soorten maken. Type aanduiding: DESEM-LEVAIN + NAAM
De aanduiding Gist of Desem wordt duidelijk op de zak geprint.
Graag vragen we u goed naar uw proces te kijken en de juiste soorten te bestellen. Voor vragen neem contact op met onze afdeling verkoop

Uit een ei komt net ...