Deze week willen we je graag wat meer vertellen over de biologische diepvries bladerdeegproducten en croissants van Moin. Niet iedereen kent deze producten uit Duitsland misschien al, maar degenen die er wel mee kennis hebben gemaakt zijn zeer enthousiast over de variëteit en de kwaliteit. Zo vind je in het Moin assortiment bijvoorbeeld zowel vegan, roomboter, spelt als volkoren bladerdeeg. Zeker spelt en volkoren bladerdeeg zijn lang niet overal verkrijgbaar. Daarnaast zijn er kant-en-klare bladerdeegpakketjes met verschillende vullingen. Even in de oven en je zet in een handomdraai een paar heerlijke warme hapjes op tafel. Nieuw in het assortiment zijn de vegan en vegan choco croissants van Moin.
De vegan croissants van Moin worden gemaakt van de beste biologische ingrediënten en zijn palmolievrij. Lange deegrusttijden zorgen voor versheid en een heerlijke smaakontwikkeling. Ditzelfde geldt voor de vegan choco croissants die daarbij ook nog zijn gevuld met een romige couverture gemaakt van 36% pure chocolade.
De vegan croissants van Moin worden gemaakt van de beste biologische ingrediënten en zijn palmolievrij. Lange deegrusttijden zorgen voor versheid en een heerlijke smaakontwikkeling. Ditzelfde geldt voor de vegan choco croissants die daarbij ook nog zijn gevuld met een romige couverture gemaakt van 36% pure chocolade.
De roomboter croissants en de meergranen croissants zaten al wat langer in ons assortiment. Als je ze nog niet geprobeerd hebt, zou ik dat zeker eens doen. Of je nu kiest voor vegan, vegan choco, roomboter of meergranen, de croissants van Moin zijn altijd een heerlijke traktatie bij het ontbijt, brunch, lunch of gewoon als snack tussendoor!
De croissants worden diepgevroren aangeleverd.

Uit een ei komt net ...