Florentin is leverancier van biologische mezze: spreads, snacks, salades en broden met authentieke mediterrane smaken. We hebben het aantal producten van Florentin in ons assortiment recent uitgebreid, dus keuze genoeg voor je mediterrane tafel!

In de landen rond de Middellandse Zee is mezze een manier van leven. Het gematigde klimaat, de vruchtbare bodem en de culinaire tradities van de regio zorgen voor verse ingrediënten, rijk aan smaak en levendige kleuren. Omdat de producten van Florentin in het Middellandse Zeegebied zijn geworteld, halen zij de ingrediënten voor hun producten dan ook uit deze zonnige regio. Florentin werkt nauw samen met lokale leveranciers die betrokken zijn bij het gehele teeltproces, van het zaadje tot eindproduct. De producten vervolgens worden alle bereid in de biologische keuken van Florentin in Nederland, in de plaats Mijdrecht. Florentin is voortdurend bezig met het ontwikkelen en verfijnen van hun recepten om traditionele smaken en authentieke recepten te combineren met culinaire innovatie.

De producten van Florentin bevatten weinig tot geen allergenen zodat iedereen ervan kan genieten, van alleseters tot flexitariërs, vegetariërs en veganisten!