Bakkerij Carl Siegert kent een geschiedenis van zes generaties bakkers en molenaars. Inspiratie, innovatie en ambacht staan centraal in de Harmelense bakkerij. Met een breed assortiment aan broodspecialiteiten werkt bakkerij Carl Siegert voornamelijk met biologisch graan, het liefst van Nederlandse bodem. Het predicaat van Hofleverancier dragen zij met trots sinds 1991.
Bij Carl Siegert hebben ze een eigen desemcultuur ontwikkeld op basis van rogge. Dat zorgt voor een unieke en karaktervolle smaak. Siegertmeel is door de bakkerij speciaal geselecteerde biologische vijfgranenmeel van volkoren tarwe, rogge, haver, spelt en mais dat zij op karaktervolle smaak hebben geselecteerd. Dit meel wordt verwerkt in hun bruine broodspecialiteiten. In ons assortiment diverse broden, zoals het Molensteenbrood en de Waallander. Of een Brostei deze feestelijke broodbakjes met ongekende vul- en combinatiemogelijkheden. Ze zijn heerlijk met vis, vlees, ragout, stoofpot of een minisalade. Zelfs een soepje of kaasfondue behoren tot de mogelijkheden.