Een heerlijk voedzaam potje!
Bio boodschappenlijstje:
Hoofdgerecht, 2 personen, bereidingstijd 15-30 min.
Bereiding
Stap 1: Kook de eieren hard.
Stap 2: Schil de aardappelen en snijd ze in dikke plakken. Kook de aardappelplakken in weinig water 5 minuten.
Stap 3: Was de courgette en snijd hem in plakken.
Stap 4: Schrap de wortels en snijd ze in plakken.
Stap 5: Kook de plakken courgette en wortel in nog 5 minuten met de aardappelen mee gaar.
Stap 6: Pel de ui en snijd hem klein.
Stap 7: Schil het stukje gember en rasp het fijn.
Stap 8: Fruit de ui en de gember in de hete olie. Bak de currypasta kort mee.
Stap 9: Voeg 100 ml water toe en breng dit aan de kook.
Stap 10: Laat de aardappelen en groente uitlekken en schep ze voorzichtig door het currymengsel.
Stap 11: Pel de eieren en snijd ze in parten.
Stap 12: Was de koriander en snijd het grof.
Stap 13: Warm het geheel goed door. Maak het op smaak met wat citroensap en koriander en geef de parten ei erbij.
Eet smakelijk!
Recept van het Voedingscentrum