Alweer zo’n leuk en handig product voor foodprofessionals bij : verse fijngesneden knoflook uit de Flevopolder van TruGarlic. 

Wist jij dat het Nederlandse klimaat ideaal is voor het telen van knoflook? En vooral de bodem in de Flevopolder is daar heel geschikt voor. Zo wordt een deel van de knoflook geteeld op de akkers van de Warmonderhof. Zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Op de boerderij in Dronten wordt de knoflook verder verwerkt tot onder andere deze verse fijngesneden knoflook. Alleen een beetje zeezout en citroensap erbij voor de houdbaarheid.
 
Wat dit tot een perfect product voor de foodprofessional maakt?
  • Super smaakvol: Verse knoflook is milder en sappiger van smaak dan gedroogde knoflook. Je proeft de Flevolandse klei!
  • 100% gemak: Een theelepel fijngesneden knoflook = 1 teentje, maar dan zonder pellen, snijden en persen. Dat scheelt je een hoop werk!
  • No waste: Voor de fijngesneden knoflook gebruikt TruGarlic te kleine of beschadigde bollen. Het voorkomt onnodige voedselverspilling zonder in te leveren op smaak.